• bg

Produk Kami

Split Type Surface Roughness Tester KR310

Pedaran pondok:

Split Type Surface Roughness Tester KR310 Split Type Surface Roughness Tester KR310 mangrupikeun tester kasarna permukaan mobile anu gunana sareng unit drive éksternal, anu unit drive stylus tiasa disimpen dina unit utami na kanggo pangukuran standar, atanapi dipisahkeun tina unit tampilan ku ngagunakeun kabel anu disayogikeun anu ngamungkinkeun pangukuran langkung fleksibel dina orientasi nanaon. Supirna tiasa dipisahkeun sareng dipasang deui dina hiji léngkah saderhana. Éta nganggo kontrol chip DSP sareng pamrosésan data, pitur kagancangan, ...


Detil Produk

Tanda Produk

Split Type Surface Roughness Tester KR310

Split Type Surface Roughness Tester KR310 mangrupikeun tester kasarna permukaan mobile anu gunana sareng unit drive éksternal, anu unit drive stylus tiasa disimpen dina unit utami na pikeun pangukuran standar, atanapi dipisahkeun tina unit tampilan ku nganggo kabel anu disayogikeun anu ngamungkinkeun langkung fleksibel ukur dina orientasi nanaon. Supirna tiasa dipisahkeun sareng dipasang deui dina hiji léngkah saderhana. Éta nganggo kontrol chip DSP sareng pamrosésan data, pitur kagancangan, konsumsi kakuatan rendah.

Split Type Surface Roughness Tester KR310 kalebet kaki pangrojong jangkungna, adaptasi ngukur jangkungna sareng ngajamin stabil sareng fleksibel. KR310 tiasa ningalikeun posisi stylus dina halaman uji kanggo genah mariksa sareng adaptasi stilus numutkeun na.

Sensor Standar KR310-Sensor alur

123

Fitur
 Unit drive anu tiasa dicabut khusus pikeun fit kasar ukuran permukaan ruang terbatas, sareng operasi tempat anu luhur; pikeun permukaan datar, permukaan melengkung, permukaan alur; bantalan, aci engkol, bola buleud.
 Layar sentuh LCD grapik 3,5 inci warna, WYSIWYG, éta kalebet lampu latar pikeun pisibilitas dina lingkungan anu poék.
 Pangukuran dugi ka 320μm.
 Memori internal ageung: 100 item data atah sareng tiasa disimpen.
 KR310 nyayogikeun Kamampuan Bluetooth, ngadukung sambungan nirkabel sareng printer.
 Kalebet indikator muatan batré, monitoring waktos-nyata kakuatan batré litium sareng tampilan.
 KR310 damel langkung ti 50 jam bari dieusi pinuh.
 Sirkuit anu dipercaya sareng desain perangkat lunak pikeun nyegah motor macét.
• Sadaya parameter atanapi parameter naon waé tiasa disetél pikeun dicitak.

11 (2)

Anggo parangkat lunak

1. Pikeun komputer sareng laptop

1) pareuman kakuatan Bluetooth

2) Ngarobih modeu pikeun nyetak

3) Baud rate (BPS) 921.6k

2. Pikeun Telepon Handphone

(Anggo aplikasi)

1) Laju baud (BPS) 115.2k

2) Ngarobih modeu kana Ctrl

3) hurungkeun kakuatan Bluetooth

3. Pikeun mini printer

1) Laju baud (BPS) 115.2k

2) Ngarobih modeu pikeun nyetak

3) hurungkeun kakuatan Bluetooth

Ngukur Rentang

Parameter

Kisaran

Ra Rq

0,005μm ~ 32μm

Rz R3z Ry Rt Rp Rm

0,02μm ~ 320μm

Urang SundaSk

0 ~ 100%

Urang SundaS Urang SundaSm

0,02-1000μm

tp

0 ~ 100%

Spésifikasi

Kisaran ngukur Sumbu Z (nangtung) 320µm (-160µm ~ 160µm), 12600μin (-6300μin ~ + 6300μin)
Sumbu X (Transverse)

17.5mm (0.69 inci)

Resolusi sumbu Z (nangtung)

0,002μm / ± 20μm, 0,004μm / ± 40μm

0,008μm / ± 80μm, 0,02μm / ± 160μm

Parameter  Ra Rz Rq Rt Rc Rp Rv R3z R3y Rz (JIS) Ry Rs Rsk Rku Rmax Rsm Rmr RPc Rk Rpk Rvk Mr1 Mr2
standar

ISO4287, ANSI b46.1, DIN4768, JISb601

Dipeunteun Grafik

Kurva Rmr, Kurva Kasar, Propil Utama

Nyaring

RC, PC-RC, Gauss, DP

Panjang sampling (lr)

0,25, 0,8, 2.5mm

Panjang penilaian (ln)

Ln = lr × n n = 1 ~ 5

Sensor

Prinsip ngukur

Bédana Induktansi

Ujung Stylus

Intan, sudut 90 ° / kerucut / 5μmR

Maksakeun

Ngukur gaya <4mN, Skid force <400mN

Sirah usik

alloy teuas, radius skid of curvature: 40mm

Laju ngukur

lr = 0,25, Vt = 0.135mm / s lr = 0,8, Vt = 0. 5mm / s
lr = 2. 5, Vt = 1mm / s Balik deui Vt = 1mm / s
Bener pikeun

0,001μm

Kasabaran

Henteu langkung ageung tibatan ± (5nm + 10% A) ± (5nm + 0,1A) A: Ra blok uji kalibrasi

Sésa Propil

Henteu langkung ti 0,010μm

Repéatabilitas

teu langkung ti 3%

Sasayogian tanaga

Batré litium ion internal 3200mAh, Charger: DC5V

Diménsi garis besar

Unit utama: 158 × 55 × 52mm unit drive: 23 × 27 × 115mm

Beurat unit unit utama)

Kira-kira 380g

Zum adaptor jangkungna standar

40mm

Lingkungan damel

Suhu: - 20 ℃ ~ 40 ℃

Kalembaban: <90% RH

Toko sareng Transportasi

Suhu: - 40 ℃ ~ 60 ℃

Kalembaban: <90% RH

Sénsor Standar

Alur Sensor

Aksésoris Pilihan

Base magnét, adaptor ngukur jangkungna, sensor melengkung, sensor liang leutik, sensor alur jero, sensor pinhole, Rod Ngalegaan, Rod Angle Katuhu, mini printer, platform 200mm, platform marmer 300mm, perangkat lunak, aplikasi mobile

Pangiriman Standar

KR310 Inangna  1 PC
Sensor 1 PC bagian jaminan
Adaptor jangkungna 1 sét
Blok kalibrasi sareng bracket 1 PC
Kurung pikeun Blok Kalibrasi 1 PC
Kabel penyuluhan Panjang 1PC: 1m
Pena toél 1 PC
Carger Daya & Kabel USB 1 PC
Parangkat lunak PC édisi éléktronik
Manual pangguna 1 PC
Kasus instrumen 1 PC
Jaminan 2 taun

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami