• bg

Produk Kami

Split Type Coating Thickness Gauge KCT300

Pedaran pondok:

Pamisah Tipe Palapis Ketebalan Gauge KCT300 Split Type Coating Thickness Gauge KCT300 ngadopsi cangkang logam kedap udara anu awét dijaga tina kejutan, gajih, kalembaban, ningkatkeun umur palayanan alat, Kandel Pelapis Tipe Lapis dianggo pikeun ngukur palapis galvanis, cet, lapisan panyalindungan seuneu, lapisan tahan érosi, lapisan Enamel, palapis fosfat. Dipaké pikeun uji kualitas dina industri Manufaktur, pamrosesan logam, industri kimia, industri mobil, departemén inspeksi ...


Detil Produk

Tanda Produk

Split Type Coating Thickness Gauge KCT300
Split Type Coating Thickness Gauge KCT300 ngadopsi cangkang logam kedap udara anu awét dijaga tina kejutan, gajih, beueus, ningkatkeun umur jasa tina instrumen, Ketebalan Pelapis Tipe Digunakan kanggo ngukur palapis galvanis, cet, lapisan panyalindungan seuneu, lapisan tahan érosi, lapisan Enamel , palapis fosfat. Dipaké pikeun uji kualitas dina industri Manufaktur, pamrosesan logam, industri kimia, industri mobil, departemen inspeksi.

Fitur
 Standar Probe: usik F1 atanapi N1 usik
 Langkung usik opsional pikeun rentang ukuran sareng matéri ageung
 Precision tinggi
 Usik opsional kalayan rentang ngukur ageung.
 Ngukur sistem: métrik sareng kaisar opsional

Spésifikasi 

Modél usik Usik F1 N1 usik
Prinsip Gawe Magnétik-induktif Metoda Eddy-ayeuna
Bahan substrat Logam magnét(waja, beusi sareng sajabana) substrat logam non-magnét(tambaga, aluminium, seng, timah sareng sajabana)
Bahan Palapis Lapisan non-magnét palapis non-konduktif (enamel, karét, cet, plastik sareng sajabana)
Ngukur Rentang 0 ~ 1250μm
Resolusi 0,1μm / 1μm
Katepatan Kalibrasi hiji-titik

± (3% H + 1)

± (3% H + 1,5)

Kalibrasi dua titik 

± ((1 ~ 3)% H + 1)

± [(1 ~ 3)% H + 1,5]

Ngukur Kaayaan Radius Bendungan Pangleutiknamm 1.5 3
Pangukuran Pangleutikna Diamm φ7 Φ5
Kandelna anu pang leutikna 0,5 0.3
Kakuatan Batré AA 2 pcs (Angkutan non-penerbangan)
Émutan 5 file x 99 nilai
Unit Ngalih Métrik (μm) Kaisar (mil)
Suhu ngagawekeun -10 ° C ~ 60 ° C
Ukuranna 125x67x31mm
Beurat 340g

Usik F1 - Dasar Fe

Kisaran ukuran: 0 ~ 1250μm

F1 usik ngukur kandel lapisan palapis non-magnét anu ditutupan dina substrat magnét. Kayaning: non-magnét (aluminium, Chrome, tambaga, enamel, karét, cet) ditutupan dina substrat magnét (waja, alloy sareng stainless steel magnét)

N1 usik - Al dasar

Kisaran ukuran: 0 ~ 1250μm

N1 usik tiasa ngukur kandel lapisan lapisan non-konduktif ditutupan dina substrat konduktif. Kayaning: (enamel, karét, cet, ngaleungit, lapisan anodik-oksida plastik) ditutupan dina substrat konduktif (aluminium, kuningan, seng sareng stainless steel nonmagnetic).

F3 Probe- Dasar Fe

Kisaran ukuran: 0 ~ 3000μm

F3 usik ngukur kandel lapisan palapis non-magnét anu ditutupan dina substrat magnét. Kayaning: non-magnét (aluminium, Chrome, tambaga, enamel, karét, cet) ditutupan dina substrat magnét (waja, alloy sareng stainless steel magnét)

N3 Probe- Al dasar

Kisaran ukuran: 0 ~ 3000μm

N3 usik tiasa ngukur kandel lapisan lapisan non-konduktif katutup dina substrat konduktif. Kayaning: (enamel, karét, cet, ngaleungit, lapisan anodik-oksida palastik) ditutupan dina substrat konduktif (aluminium, kuningan, seng sareng stainless steel nonmagnetic).

F1/ 90 °usik - Dasar Fe

Kisaran ukuran: 0 ~ 1250μm

Paké F1 / 90 ° pikeun ngukur permukaan anu teu tiasa dirampa ku usik biasa, éta tiasa ngukur kandel lapisan lapisan non-magnét anu ditutupan dina substrat magnét. Kayaning: non-magnét (aluminium, Chrome, tambaga, enamel, karét, cet) ditutupan dina substrat magnét (waja, alloy sareng stainless steel magnét)

Pangiriman Standar

BARANG QTY
KCT300 Host  1 PC
F1 atanapi N1 Probe Opsional 1 PC
Substrat baja / Substrat Aluminium 1 PC
Potongan Kalibrasi Standar 1 SET
Manual Pamaké 1 PC
Kasus Instrumén 1 PC
Jaminan 2 taun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami