• bg

Produk Kami

Portabel Leeb Hardness Tester KH200

Pedaran pondok:

Digital Leeb Hardness Tester KH200 nampilkeun tés Leeb Rebound dina kisaran ageung pikeun logam. Digunakeun sacara lega pikeun uji coba dina Rongga Die tina cetakan, Bantalan sareng bagian sanésna, Analisis kagagalan pembuluh tekanan, generator uap sareng alat-alat sanés, Karya beurat, Alat-alat anu dipasang sareng bagian-bagian anu dirakit sacara permanen. Fitur • Mibanda fungsi kalibrasi nilai awal, mastikeun data tiasa dilarapkeun sareng akurat dina kode sareng standar anu béda; • Éta ngagaduhan résistansi anu hadé ngalawan geter, s ...


Detil Produk

Tanda Produk

Digital Leeb Hardness Tester KH200 nampilkeun tés Leeb Rebound dina kisaran ageung pikeun logam. Digunakeun sacara lega pikeun uji coba dina Rongga Die tina cetakan, Bantalan sareng bagian sanésna, Analisis kagagalan pembuluh tekanan, generator uap sareng alat-alat sanés, Karya beurat, Alat-alat anu dipasang sareng bagian-bagian anu dirakit sacara permanen.  

Fitur
 Mibanda fungsi kalibrasi nilai awal, mastikeun data tiasa dilarapkeun sareng akurat dina kode sareng standar anu béda;
 Éta ngagaduhan résistansi anu hadé ngalawan geter, shock sareng gangguan éléktromagnétik;
 réalisasi ngaganti matéri sareng skala karasa dina hiji tombol, saderhana sareng merenah;
 Boga fungsi alarm otomatis. Batesan kasabaran sateuacana, saluareun jajaranana ngagaduhan alarm otomatis, khususna cocog pikeun pengujian angkatan;
 Tujuh alat pangaruh sayogi pikeun aplikasi khusus. Otomatis ngaidentipikasi jinis alat dampak;
 Inpormasi batré nunjukkeun kapasitas sésa batré sareng status muatan;
 Sistem layanan purna jual anu hadé pikeun produk kualitas-dua taun garansi sareng sadayana pangropéa hirup. Gampang dioperasikeun;
 Spasi sempit ogé sayogi kanggo dianggo;
 Ngarojong Layanan OEM;

Spésifikasi

Kisaran Timbangan (standar D usik dina Baja sareng waja cor)
HLD HRC SDM HRA HB HV HS
170-960 17.9 ~ 68.5 59.6 ~ 99.6 59.1 ~ 85.8 127 ~ 651 83 ~ 976 30.1-110.1
Usik opsional DC, DL, D + 15, C, G.
Kasalahan Indikasi ± 6HLD (D usik)
Ngukur Pitunjuk 360 °
Skala karasa HL, HB, HRB, HRC, HRA, HV, HS
Paparan 128 * 64 digital matrix LCD
Memori Data Grup maksimal 600 (relatif ka kali dampak 1 ~ 32 tiasa diatur)
Kakuatan Batré AA 2 pcs (waktos damel 200 jam upami lampu latar pareum)
Suhu ngagawekeun -10 ° C ~ 55 ° C
Ukuranna 125 * 71 * 27mm (unit utama)
Beurat

0,3kg

 

Pangiriman Standar            
KH200 Host  QTY
Alat Pangaruh D Standar 1 PC
Blok Kalibrasi Standar 1 PC
Ring Dukungan Standar 1 PC
Sikat 1 PC (Angkutan non-penerbangan)
Kabel USB 1 PC
Software PC 1 PC
Manual Pamaké 1 PC
Kasus Instrumén 1 PC
Jaminan 2 taun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami