• bg

Produk Kami

Portabel Leeb Hardness Tester KH180

Pedaran pondok:

Tester Hardness Leeb Portable ieu kanggo tés teu karasa dina sababaraha objék dina seueur industri, bahan uji coba kalebet Baja sareng waja tuang, waja paduan, stainless steel, beusi tuang abu, beusi mulur, alloy aluminium tuang, tambaga séng tambaga (kuningan), tambaga timah alloy (perunggu), tambaga murni, baja palsu. Hardness Aplikasi kedah dihartikeun salaku résistansi bahan pikeun lekukan, ieu di handap mangrupikeun aplikasi utami anu dianggo uji téés portabel. Maot rongga cetakan Bantalan ...


Detil Produk

Tanda Produk

Tester Hardness Leeb Portable ieu kanggo tés teu karasa dina sababaraha objék dina seueur industri, bahan uji coba kalebet Baja sareng waja tuang, waja paduan, stainless steel, beusi tuang abu, beusi mulur, alloy aluminium tuang, tambaga séng tambaga (kuningan), tambaga timah alloy (perunggu), tambaga murni, baja palsu.

Aplikasi

Teu karasa bakal dihartikeun salaku résistansi bahan pikeun lekukan, ieu di handap mangrupikeun aplikasi utami anu dianggo uji téés portabel.

Maot rongga kapang
Bantalan sareng bagian sanésna
Analisis kagagalan pembuluh tekanan
Generator uap sareng alat-alat sanésna
Sapotong pagawéan beurat
Mesin anu dipasang sareng bagian anu dipasang sacara permanen

Fitur
 7 skala ngarobah sacara bébas
 7 dampak dampak Alat pikeun pilihan
 Boga fungsi kalibrasi nilai awal
 Résistansi anu hadé ngalawan geter, shock sareng gangguan éléktromagnétik
 Pilihan bahan saklar-tombol sareng skala karasa
 Alarm otomatis. Batesan kasabaran sateuacana
 Inpormasi batré nunjukkeun kapasitas sésa batré sareng status muatan;
 Sistem layanan purna jual anu hadé pikeun produk kualitas-dua taun garansi sareng sadayana pangropéa hirup. Gampang dioperasikeun

Spésifikasi

Ngukur Rentang HLD (170 ~ 960), HRC (17.9 ~ 69.5), HB (19 ~ 683), HV (80 ~ 1042), HS (30.6 ~ 102.6), HRA (59.1 ~ 88),HRB (13.5 ~ 101.7)
Prinsip Gawe Teu karasa LEEB: Métode Rebound Pangaruh
Ngukur Pitunjuk  360 °
Alat pangaruh standar D dampak Alat
D usik Indikasi Kasalahan ± 6HLD  
Skala karasa HL, HB, HRB, HRC, HRA, HV, HS
Paparan 128 * 64 digital matrix LCD
Memori Data Grup maksimal 600 (relatif ka kali dampak 1 ~ 32 tiasa diatur)
Kakuatan Batré AA 2 pcs (waktos damel 200 jam upami lampu latar pareum)
Suhu ngagawekeun -20 ° C ~ 55 ° C
Ukuranna 15.5 * 8 * 3.24mm
Beurat 0,3kg

Usik

12 (1)

Jenis Alat Pangaruh DC (D) / DL D + 15 C G
Angkatan Dampakbeurat awak tabrakan 11mJ5.5g / 7.2g 11mJ7,8g 2.7mJ3.0g 90mJ20.0g
Héséna Tip tés:Dia. Tip tés:Bahan tip tés: 1600HV3mmTungsten karbida 1600HV3mmTungsten karbida 1600HV3mmTungsten karbida 1600HV5mmTungsten karbida
Dampak diaméterna alat:Dampak panjangna alat:Pangaruh beurat alat: 20mm86 (147) / 75mm50g 20mm162mm80g 20mm141mm75g 30mm254mm250g
Max. karasa sampel 940HV 940HV 1000HV 650HB
Nilai kasarna rata-rata permukaan Ra: 1.6μm 1.6μm 0,4μm 6.3μm
Min. beurat sampel:Ukur langsung ku nangtungPeryogi kopling pageuh > 5kg2 ~ 5kg0,05 ~ 2kg > 5kg2 ~ 5kg0,05 ~ 2kg > 1,5kg0,5 ~ 1,5kg0,02 ~ 0,5kg > 15kg5 ~ 15kg0,5 ~ 5kg
Min. kandel sampel Kopling pageuh:Min. ketebalan lapisan pikeun pengerasan permukaan:  5mm ≥0.8mm  5mm ≥0.8mm  1mm ≥0.2mm  10mm ≥1.2mm

Cingcin dukungan opsional

Pangiriman Standar

KH180 Inangna  QTY
Alat Pangaruh D Standar 1 PC
Blok Kalibrasi Standar 1 PC
Ring Dukungan Standar 1 PC
Sikat 1 PC (Angkutan non-penerbangan)
Kabel USB 1 PC
Software PC 1 PC
Manual Pamaké 1 PC
Kasus Instrumén 1 PC
Jaminan 2 taun

Cara pembayaran
1. Transfer Telegraf, T / T
2. Paypal
3. Serikat barat

FAQ
1. Q: Naha anjeun pabrik langsung?
A: Leres, kami didamel di Beijing, Cina, kami ngahasilkeun teu karasa témpé, ogé témparna kasarna permukaan, tolok ketebalan ultrasonik, ukuran ketebalan palapis jsb.
2. Q: Dupi éta nguji sapotong padamelan ringan
A: Candak usik D contona
Upami beuratna 2-5kg, anggo cincin pangrojong anu pas napel na usik pikeun mastikeun uji pageuh.
Upami beuratna 0,05-2kg, anggo Gajih kandel gandéng kana potongan damel anu beurat
Jasa Urang
1. Low MOQ: 1pc sampel ditarima
2. Palayanan Alus: 2 taun garansi. dina unggal kamungkinan pikeun minuhan kapuasan klien.
3. Kualitas Saé: standar kontrol kualitas ketat.
4. Pangiriman Gancang & Murah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami