• bg

Produk Kami

Kantong Permukaan Kasar Tester KR110

Pedaran pondok:

Pocket Surface Roughness Tester KR110 Pocket Surface Roughness Tester KR110 mangrupikeun téstis kasar anu alit sareng terintegrasi. parameter nyaéta RA, RZ, RQ, RT Salila ngukur, sénsor disetir ku bagian-bagian anu presisi, gerak sacara linier sapanjang panjang stroke, dina waktos anu sami, ujung sensor lalaunan dipindahkeun ka luhur sareng ka handap numutkeun kasarna permukaan, gerakan tésis disababkeun deformasi chip piezoelektrik, teras kaluaran muatan listrik, sinyalna dikuatkeun, disaring sareng didigitalkeun. th ...


Detil Produk

Tanda Produk

Kantong Permukaan Kasar Tester KR110
Pocket Surface Roughness Tester KR110 mangrupikeun téstis kasar anu alit sareng terintegrasi. parameter nyaéta RA, RZ, RQ, RT  

Salila ngukur, sénsor disetir ku bagian-bagian anu presisi, ngalir sacara linier sapanjang panjang stroke, dina waktos anu sami, ujung sensor lalaunan dipindahkeun ka luhur sareng ka handap numutkeun kasarna permukaan, gerakan téses nyababkeun deformasi chip piezoelektrik, teras kaluaran muatan listrik , sinyalna dikuatkeun, disaring sareng didigitalisasi. teras prosesor DSP ngarobih sinyal janten parameter RA, AZ, Rq sareng Rt teras dipidangkeun.

Surface roughness Tester KR110 ngukur permukaan datar, éta tiasa ngukur silinder dina arah aksial nalika diaméterna ageung tibatan 20mm, sareng alur langkung ageung tibatan 80 * 30mm.

Fitur
 Parameter panguji Ra, Rz, Rq, Rt 4, cocog pikeun langkung seueur aplikasi
 Sampel kalibrasi nyaéta presisi sareng tahan corétan, didamel tina gelas optik
 Gampang dioperasikeun kalayan fungsi kalibrasi
 Ngagunakeun prosésor DSP gancang-gancang pikeun ngolah data sareng ngitung, nyayogikeun pangukuran gancang sareng laju ngitung
 Putuskeun panjangna 0,25, 0,8, 2,5
 Tampilan kacaangan OLED tinggi, kaasup lampu tukang-lampu, cocog pikeun sagala rupa kasempetan
 Konsumsi daya rendah ku server fungsi shutdown otomatis umur batre panjang
 Cangkang nganggo desain kapang aluminium tarik, awét, pangabisa gangguan anti éléktromagnétik sacara signifikan
 Kalayan slide pikeun ngajagi usik mastikeun presisi
 Ngarojong Layanan OEM

Spésifikasi

Modél KR110 KR100
Parameter Tés Ra, Rz, Rq, Rt Ra, Rz
Ngukur Rentang Ra: Rq: 0,05 ~ 15.0μm  Rz: 0,1 ~ 50μm Ra: Rq: 0,05 ~ 15.0μm  Rz: 0,1 ~ 50μm
Sampel Panjang 0,25, 0,80, 2,50mm
Panjang Evaluasi 1.25, 4.0, 5.0mm
Stroke Panjang 6mm
Bener pikeun 0,01μm
Kasabaran Henteu langkung ti ± 15% tina nilai standar RA
Variabilitas <12%
Stylus gaya statik: ≤ 0,016N
Laju Ngukur Parobihan ≤ 800N / m
Kakuatan Batré Li-rechargeable
Kalembaban relatif <90%
Suhu ngagawekeun -20 ° C ~ 40 ° C
Ukuranna 106x70x24mm
Beurat Host 0,2kg
Warna kasus Beureum, biru, hideung.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami