• bg

Portabel Leeb Hardness Tester tiasa sacara gampil sareng gancang nangtoskeun teu karasa logam

Prinsip tés téstés karasa Leeb nyaéta dina kaayaan speed anu pasti sareng awak pangaruh anu ditangtoskeun maksa permukaan pengujian, ngitung nilai karasa tina tingkat laju rebound sareng laju rusuh dina jarak 1mm permukaan pengujian.

Portable Leeb Hardness Tester nyaéta tampilan warna, interface windows, gampang dioperasikeun sareng kuat.

Nilai karasa anu diukur tiasa sacara bébas dirobih kana skala rockwell, brinell sareng karasa sanésna.

1. ku alarem wates luhur sareng handap ku prasetél

2. cangkang logam, kuat sareng awét

3. Ngarojong saklar gratis 6 bahasa

4. Konsumsi daya rendah sareng kapasitas panyimpenan ageung. Kinerja tabel sareng dipercaya.

5. Éta sacara otomatis tiasa ngaidéntifikasi jinis usik

6. aplikasi lega. Dipaké pikeun uji coba dina widang pembuluh tekanan, platform pikeun kendaraan, rongga paéh kapang, sapotong damel beurat, sareng mesin anu dipasang sareng bagian permanén. kontrol kualitas dina prosés produksi masal.

7. Mampuh kaluar nempatkeun data.

Cingcin Pendukung

workpiece permukaan sering kapendak, karandapan, sareng sagala rupa permukaan ngagaduhan pangaruh anu béda dina hasil tés karasa. 

 dampak instan tumiba dina permukaan spésimén sami sareng spesimen pesawat, janten cingcin dukungan universal pikeun Alat Ukur Hésé ieu , Tés Kekerasan Baja diperyogikeun

Dina kaayaan operasi anu leres, dampak instan tumiba dina permukaan spésimén sami sareng spesimen pesawat, janten cincin dukungan universal parantos cekap.

Nanging, nalika lengkunganna cekap alit pikeun ukuran anu tangtu, kusabab béda anu signifikan dina kaayaan élastis deformasi dina kaayaan pesawat, laju rebound awak tabrakan bakal handap, sahingga nilai karasa Leezer kirang. Kusabab éta, éta disarankeun pikeun nganggo cincin dukungan leutik nalika ngukur sampel.

Pikeun sampel anu radius anu langkung leutik tina kelengkungan, disarankeun milih cincin pangrojong ngawangun hétero.


Pos waktos: Jun-12-2020