• bg

1. Sateuacan nganggo topéng pameunteu, langkung saé ngumbah panangan.

2. Pastikeun lapisan luar ngagem luar anu sisi warna atanapi tiasa ditingali tina hurup cetak.

3. Topéng kedah nutupan irung, gado, sareng sungut sareng tali anu ngagantung dina Ceuli ku dua leungeun, saluyukeun klip irung topéng.

4. Hindarkeun noél lapisan luar penting.  

5. Nalika nyoplokkeun topéng, angkat hiji sisi tali ceuli atanapi cincin plastik (kénca atanapi katuhu), teras sisi anu sanésna.

Non semper le nuvole offuscano il cielo: a volte lo illuminano

Pabrikan Tés Kasar Tukang Surface  

Portabel Hardness Tester Ultrasonic Flaw Detector

Gauge Kandel Ultrasonik, gauge ketebalan palapis.

Pengenalan kasarna permukaan

Méter kasarna kinerja tinggi KR310, nganggo dot matrix warna layar sentuh LCD, langkung merenah pikeun ngendalikeun sareng tampilan, résolusi dugi ka 480 × 320, tiasa ningalikeun kurva kasarna bagian lengkep. volume nangtung nyaéta 320 μm, rentang anu ningkat nyaéta nguntungkeun pikeun ngukur permukaan cekung sareng konvek. Ukuran kurva kasarna langkung réalistis sareng itungan unggal parameter langkung akurat. The Homepage tina permukaan tester kasarna ieu nunjukkeun posisi stylus pikeun gampang disaluyukeun; Fungsi ngolah perangkat lunak komputer PC anu kuat tiasa ngawujudkeun analisis hasil tés anu langkung jero sareng ngolah laporan uji. Port USB Mikro, tiasa dianggo pikeun ngahubungkeun PC sareng kabel micro USB telepon sélulér nalika kabelna nganggo fungsi ngecas sareng komunikasi. Paket standar kaasup kabel ieu. Alat kasarna permukaan ieu sanggup nirkabel Sambungkeun sareng kairda printer, éta tiasa nyetak parameter, grafik kontur, kurva laju bantosan sareng kurva distribusi amplitudo. 

Penguji kasarna permukaan ieu ngadopsi desain pamisah host sareng supir, tapi ogé unit drive tiasa disimpen dina unit utama, aya 2 kabel, anu pondok sareng anu panjang. Nyayogikeun aplikasi sélulér gratis, sanggup mariksa data dina sélulér, sareng mimitian ngukur ku ngagunakeun sélulér. 


Pos waktos: Jun-12-2020