• bg
  • Portabel Leeb Hardness Tester KH200

    Portabel Leeb Hardness Tester tiasa sacara gampil sareng gancang nangtoskeun karasa logam Prinsip tés téstis téstél Leeb nyaéta dina kaayaan speed anu pasti sareng awak pangaruh anu ditetepkeun maksa permukaan pengujian, ngitung nilai karasa tina tingkat rebou ...
    Maca deui
  • Kumaha cara nganggo masker pameunteu leres

    1. Sateuacan nganggo masker pameunteu, langkung saé ngumbah panangan. 2. Pastikeun lapisan luar ngagem luar anu sisi warna atanapi tiasa ditingali tina hurup cetak. 3. Topéng kedah nutupan irung, gado, sareng sungut sareng tali anu ngagantung dina ...
    Maca deui
  • Tés kasarna téstis KR310

    Tés kasarna téstis KR310, tés énggal permukaan pamisah anu presisi tinggi-presisi, kalayan layar sentuh, gaya windows, operasi telepon pinter, cocog pikeun sagala rupa lingkungan aplikasi pikeun kagoréngan permukaan ...
    Maca deui