• bg

Produk Kami

Éléktronik Brinell Hardness Tester Wholesale HBE-3000A

Pedaran pondok:

Éléktronik Brinell Hardness Tester Wholesale HBE-3000A ngadopsi sénsor jinis sirkuit anu ditambihkeun sareng sistem kontrol dilarapkeun pikeun ngukur nilai karasa pikeun bahan logam bijil ageung, logam sareng alloy nonferrous, macem-macem baja anu dikerasan, pengerasan sareng tempering baja, khusus pikeun logam lemes sapertos aluminium murni , timah, sareng sajabana Spesifikasi Model HBE-3000A Total gaya uji 612.5N, 980N, 1225N, 1837.5N, 2450N, 4900N, 7350N, 9800N, 14700N, 29400N Rentang Tés Kasar 8 - 650 HBW (Bola waja Hardmetals) Amp ...


Detil Produk

Tanda Produk

Éléktronik Brinell Hardness Tester Wholesale HBE-3000A ngadopsi sénsor jinis sirkuit anu ditambihkeun sareng sistem kontrol dilarapkeun pikeun ngukur nilai karasa pikeun bahan logam gandum ageung, logam sareng logam campuran, rupa-rupa waja, pengerasan sareng tempering baja, khusus pikeun logam lemes sapertos aluminium murni, timah, jst.

Spésifikasi

Modél HBE-3000A
Total kakuatan Tés 612.5N, 980N, 1225N, 1837.5N,
2450N, 4900N, 7350N, 9800N, 14700N, 29400N
Rentang Tés karasa 8 - 650 HBW (Bola baja Hardmetals)
Nguatkeun Rasio Mikroskop 20 ×
Jangkungna Maksimum Spesimen 200 mm
Max. Jero tina spesimen 135mm
Ukuran Sakabéh Tester (L × W × H) 236 × 550 × 753mm
Sasayogian tanaga AC 220V 50 / 60Hz
Beurat bersih 123KG

Spares dina Daptar Paking

ent2.5, φ5, φ10mm Steel ball indenters 1
Tabel tés (ageung, alit "V") 1

Kategori Tés karasa
 Kategori tés karasa
 Tés karasa Leeb
 Brinell karasa Tester
 Tés karasa Rockwell
 Vickers karasa Tester
 Tés karasa Webster
 Durometer darat

Pangropéa Tés karasa

Salaku tambahan kana pancegahan khusus dina panggunaan rupi-rupi durometers, tés karasa, aya sababaraha masalah umum anu kedah diperhatoskeun, anu didaptarkeun sapertos kieu:

1. Kasalahan karasa: salah sahiji kasalahan anu disababkeun ku déformasi sareng gerakan ngukur spésimén; Anu sanés disababkeun ku parameter teu karasa tina standar anu parantos ditangtukeun. Pikeun kasalahan anu kadua, blok standar diperyogikeun pikeun ngalibrasi durométer sateuacan ngukur. Pikeun hasil koréksi Rockwell karasa téstés, bédana aya dina ± 1. Upami bédana aya dina ± 2, nilai tetep tiasa didapet. Nalika bédana aya di luar kisaran ± 2, téstis téstis kedah dilereskeun, dibéréskeun atanapi diganti ku cara uji coba anu sanés.

Unggal skala karasa Rockwell ngagaduhan kisaran aplikasi anu praktis sareng kedah dipilih leres numutkeun peraturan. Salaku conto, nalika karasa langkung luhur tibatan HRB100, skala HRC kedah dianggo pikeun uji; Nalika karasa langkung handap tina HRC20, skala HRB kedah dianggo pikeun tés. Kusabab saluareun rentang uji anu ditangtoskeun, karasa akurasi méter sareng sensitipitasna kirang, nilai karasa henteu akurat, henteu cocog pikeun dianggo. Métode uji coba atos anu sanésna ogé ngagaduhan standar kalibrasi anu saluyu. Blok standar pikeun calibrating durometers henteu tiasa dianggo dina dua sisina kusabab teu karasa sisi standar sareng sisi tukangna henteu sami. Sacara umum, blok standar bakal épéktip dina sataun ti tanggal kalibrasi.

2. dina ngagantian sirah atanapi anvil, perhatoskeun bagian kontak pikeun ngusap bersih. Saatos ngagantian, sampel baja kedah diuji sababaraha kali kalayan teu karasa dugi ka nilai karasa sami kanggo dua kali berturut-turut. tujuanana nyaéta pikeun nyieun sirah tekanan atanapi anvil sareng bagian kontak tina mesin uji, kontak anu saé, supados henteu mangaruhan katepatan tina hasil tés.

3. Saatos téstér téstis disaluyukeun, titik tés anu munggaran henteu dianggo nalika karasa diukur. Kusabab sieun sampel sareng kontak anvil henteu saé, nilai anu diukur henteu akurat. Saatos tés munggaran réngsé sareng karasa téstér dina operasi normal, sampelna bakal diuji sacara formal sareng nilai karasa anu diukur bakal direkam.

4. Nalika spésimen diijinkeun, sahenteuna tilu nilai karasa umumna dipilih tina bagian anu béda pikeun diuji, sareng nilai rata-rata dicokot salaku nilai karasa tina spésimen na.

5. Pikeun spésimén sareng bentuk anu rumit, pad tina bentuk anu saluyu kedah diadopsi sareng dibereskeun sateuacan diuji. Spésimen bunder umumna diuji dina alur ngawangun V.

6. Sateuacan dimuat, parios naha gagang loading disimpen dina posisi unloading. Nalika dimuat, tindakan kedahna enteng sareng ajeg, henteu hésé teuing. Saatos dimuat, cecekelan loading kedah ditempatkeun dina posisi ngabongkar momotanana, pikeun nyingkahan deformasi palastik anu tiasa mangaruhan akurasi pangukuran kusabab alat dina beban pikeun lami pisan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami