• bg

Produk Kami

Langsung Maca Brinell Hardness Tester HBS-3000

Pedaran pondok:

Langsung Maca Brinell Hardness Tester HBS-3000 mangrupikeun struktur mékanis anu presisi sareng sistem kontrol mikro-mesin tutup-loop produk mechatronics, anu HBS-3000 dilarapkeun kana prosés operasional sareng uji coba perusahaan manufaktur, paguron luhur sareng lembaga ilmiah. Fitur Utama • Sistem sensor beban-loop tutup sareng sistem kontrol éléktronik diadopsi. • Sistem sensing Photoéléktrik, kalayan 10 tingkat kakuatan tés. • Ngaliwatan input konci lemes, konvérsi antara metode uji sareng sababaraha ...


Detil Produk

Tanda Produk

Langsung Maca Brinell Hardness Tester HBS-3000 mangrupikeun struktur mékanis anu presisi sareng sistem kontrol mikro-mesin tutup-loop produk mechatronics, anu HBS-3000 dilarapkeun kana prosés operasional sareng uji coba perusahaan manufaktur, paguron luhur sareng lembaga ilmiah.

Fitur Utama
• Beban sensor tutup-loop sareng sistem kontrol éléktronik diadopsi.
• Sistem sensing Photoéléktrik, kalayan 10 tingkat kakuatan tés.
• Ngaliwatan input konci lemes, konvérsi antara metoda tés sareng sababaraha rupa karasa tiasa dipilih.
• Data prosés operasi sareng hasil tés tiasa ditampilkeun dina layar LCD.
• Data tina hasil tés tiasa janten kaluaran printer.
• Sacara manual pindah sirah tekanan sareng lensa objektif.

Spésifikasi

Modél HBS-3000
Total kakuatan Tés 62.5kgf (612.9N) , 100kgf (980.7N) , 125kgf (1226N) , 187.5kgf (1839N) , 250kgf 250kgf (2452N) , 500kgf (4903N) , 750kgf (7355N) , 1000kgf (8907N) , 1500kgf 1500kgf (14710N) , 3000kgf (29420N)  
Rentang Tés karasa 8 - 650 HBW
Nguatkeun Rasio Mikroskop 20 ×
Skala karasa HBW2.5 / 62.5, HBW2.5 / 187.5, HBW5 / 62.5, HBW5 / 125, HBW5 / 250, HBW5 / 750, HBW10 / 100, HBW10 / 25, HBW10 / 500, HBW10 / 1000, HBW10 / 1500, HBW10 / 3000
Waktos lilana 50 ~ 60S
Kalulusan Minimal Drum Ngukur 0,625μm
Jangkungna Maksimum Spesimen 220 mm
Jarak antara Pusat Indenter sareng Kolom 145 mm
Sasayogian tanaga AC 220V / 50Hz
Ukuran Sakabéh Tester (L × W × H) 550 × 250 × 780mm
Total Beurat Tés 123 kg

 

Barang

Jumlah

Barang

Jumlah

20×soca soca

1

Méja uji ageung, sedeng, V ngawangun

Masing-masing 1

Indénsor paduan keras (φ2.5 yén5 yén10mm)

Total 3

Blok uji standarHBW / 3000/10 (150 ~ 250) HBW / 1000/10 (75 ~ 125)HBW / 187.5 / 2.5 (150 ~ 250)

Total 3

Kabel listrik

1

 

 

Sertipikat, kartu jaminan

1

Manual

1

Kategori Tés Hésé

Tés karasa mangrupikeun salah sahiji metode tés anu gampang dina tés sipat mékanis. nalika tés karasa tibatan tés sipat mékanis, peryogi parobihan anu akurat antara teu karasa sareng kakuatan.

1. Leeb Hardness Tester Dirancang dumasar kana Prinsip-prinsip panganyarna tina The Leeb Hardness Test nganggo téknologi microprocessor anu paling canggih.
2. karasa Brinell (HB) ukuran anu tangtu (diaméterna biasana 10mm) bola baja anu dikeras diteken kana permukaan bahan kalayan beban anu tangtu (umumna 3000kg) teras disimpen salami waktos. Saatos ngabongkar, babandingan beban kana daérah lekukan nyaéta nilai karasa brinell (HB), sareng hijianna nyaéta kakuatan kilogram / mm2 (N / mm2).
3. Hard Rockwell (HR) nalika HB> 450 atanapi sampel na alit teuing, tés teu karasa brinell henteu tiasa dianggo tapi ukur teu karasa rockwell. NGAGUNANAkeun kerucut berlian kalayan sudut luhur 120 ° atanapi bal waja kalayan diaméterna tina 1.59 sareng 3.18mm pikeun mencét kana permukaan bahan anu diukur dina beban anu tangtu, sareng karasa bahanna diitung tina jero lentong. Aya tilu skala numutkeun kana karasa bahan uji na
4. HRA: Éta mangrupikeun karasa anu diala ku ngagunakeun beban 60kg sareng presser kerucut. Ieu dianggo pikeun bahan anu sesah pisan (sapertos padet heuras).
5. HRB: Teu karasa diala ku cara nganggo beban 100kg sareng bola baja 1,58mm diaméterna karasa. Hal ieu dianggo pikeun bahan anu teu karasa (sapertos waja anil, beusi cor, jst).
6. HRC: Éta mangrupikeun karasa anu diala ku beban 150kg sareng presser pengeboran-kerucut. Ieu dianggo pikeun bahan anu sesah pisan (sapertos waja anu dikeras.
7. Vickers karasa (HV) Diitung ku mencét kana permukaan matérial kalayan beban kirang ti 120kg sareng intina kerucut intina kujang kalayan sudut luhurna 136 °. Teras, nilai beban dibagi ku luas permukaan liang lekukan.
8. Webster's Hardness Tester (HW)

Éta cocog pikeun ngukur karasa produk alloy aluminium.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami