• bg

Produk Kami

Detektor Digital Ultrasonic Flaw KUT600

Pedaran pondok:

Detektor Cacah Ultrasonik Digital KUT600 Digital Ultrasonic Flaw Detector KUT600 tiasa gancang, gampang sareng akurat mariksa, milarian, ngaevaluasi sareng mendiagnosa sagala rupa cacat dina potongan damel tanpa karusakan. KUT600 mangrupikeun detéktor cacat non-cilaka industri portabel Kalibrasi otomatis, Gain otomatis • aya 14 standar DAC di KUT600 • Candak gancang-gancang sareng noise anu lemah pisan • Émutan ageung 1000 grafik. • Perangkat lunak pc anu kuat sareng laporan tiasa diékspor janten unggul • Metal case Featur ...


Detil Produk

Tanda Produk

Detektor Digital Ultrasonic Flaw KUT600
Digital Ultrasonic Flaw Detector KUT600 tiasa gancang, gampang sareng akurat mariksa, milarian, ngaevaluasi sareng mendiagnosa sagala rupa cacat dina potongan damel tanpa karusakan. KUT600 mangrupikeun detéktor cacat non-cilaka industri portabel

Kalibrasi otomatis, kauntungan otomatis
 aya 14 standar DAC di KUT600
 Capture-speed tinggi sareng noise pisan low
 Memori ageung 1000 A grafik.
 Perangkat lunak pc anu kuat sareng laporan tiasa diékspor janten unggul
 Kasus logam

Fitur
 Kalibrasi otomatis transduser Zero Offset sareng / atanapi Laju ;
 Keuntungan otomatis, Puncak Tahan sareng Mémori Puncak ;
 Lokasi cacat tepat lokasi tampilan anu otomatis (Depd d, level p, jarak s, amplitude, sz dB, ф) ;
 Otomatis pindah tilu staff gauge ((Depd d, level p, jarak s) ;
 Setop kamerdekaan 500, kriteria naon waé tiasa di input sacara bébas, urang tiasa damel di tempat kejadian tanpa blok uji ;
 Memori ageung 1000 A grafik.
 Gerbang sareng alarm DAC alarm Alarm akustik-Optik;
 batré litium, teraskeun waktos damel dugi ka 10 jam;
 Aya 14 standar DAC di KUT600.
 Témpél beku; Gelar gema otomatis; Sudut sareng K-nilai;
 Dua gerbang netepkeun sareng indikasi alarm;
 DAC, AVG, TCG, B Scan; Perumahan logam padet;
 Otomatis ngitung ukuran cacadna ku jinis handap anu handap dina fungsi AVG.
 Nyayogikeun kontras anu luhur tina bentuk gelombang tina cahaya panonpoe, sinar panonpoé langsung kana completae gelap sareng gampang dibaca tina sadaya sudut;
 Perangkat lunak pc anu kuat sareng laporan tiasa diékspor janten unggul

Fungsi asistén sanés
Témpél beku;
Gelar gema otomatis;
Sudut sareng K-nilai;
Konci sareng konci fungsi parameter sistem;
Kalénder jam éléktronik;
Dua gerbang netepkeun sareng indikasi alarm;
Gerbang sareng alarm DAC; 

Spésifikasi

Area scan 0 ~ 10000mm
Rentang Frékuénsi 0,5 ~ 20MHz
Laju Sora 1000 ~ 15000m / s
Mangtaun 0 ~ 130dB
Modeu Pangukuran Bujang, dual, thru
D-Tunda D-Reureuh -20 ~ + 3400μs
P-Tunda 0 ~ 99,99μs
Resolusi 0.1mm (2.5mm ~ 100mm) 1mm (> 100mm)
Kakuatan Li-batré 7.4V 4800mAh (waktos damel> 10 jam)
Paparan Warna leres LED
Kalembaban 20% ~ 90% RH
Suhu -20 ° C ~ 70 ° C
Ukuranna 240mm × 150mm × 50mm
Beurat 1,6kg

Asesoris Anu Hubungan

 1 (1)

Transduser Lempeng Standar

Frékuénsi standar: 2.5MHz. 

Transduser Angular Standar

Frékuénsi standar: 4M Angle: 45 °, 60 °, 70 °.

 1 (1)

Bungkus batré Li

7.4V 4800mA

(Angkutan Non-penerbangan misah)

 1 (2)

Nyambungkeun kabel pikeun detéktor cacad sareng transduser.

 1 (3)

Rupa-rupa blok kalibrasi sareng usik anu didamel khusus, cutatan numutkeun kabutuhan pelanggan, wilujeng naroskeun.

 1 (4)

BARANG OPSI PILIHAN

Pangiriman Standar

BARANG QTY
KUT600 Inangna  1 PC
Lempeng Probe 2.5MHz φ20mm  1 PC
Angle Probe 4MHz 8x9mm 60 °   1 PC
Kabel Nyambungkeun Probe 1 PC
9V Adaptor Daya & Kabel 1 PC
Software PC 1 PC
Kabel Komunikasi 1 PC
Sértipikat kalibrasi 1 PC
Manual Pamaké 1 PC
Kasus Instrumén 1 PC
Jaminan 2 taun

Cara pembayaran
1. Transfer Telegraf, T / T
2. Paypal
3. Serikat barat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami