• bg

Produk Kami

Tés Hésé Portabel Digital pikeun Rollers KH200S

Pedaran pondok:

Digital Testers Hardness Portable for Rollers KH200S digunakeun dina aplikasi rupa-rupa khususna dirancang pikeun gulungan baja cor, tés gulung baja palsu, gulungan beusi matak, sareng ogé tiasa nguji. Aplikasi Utama: 1. Mesin anu dipasang sareng bagian anu dipasang permanén 2. Rongga cetakan paéh 3. Karya beurat dianggo 4. Bantalan sareng bagian sanésna 5. Kasus anu meryogikeun hasil tés kalayan dirékam asli anu diormalisasi 6. Idéntifikasi bahan tina gudang bahan logam 7. Tés gancang tina ageung ...


Detil Produk

Tanda Produk

Digital Testers Hardness Portable for Rollers KH200S digunakeun dina aplikasi anu lega khususna dirancang pikeun gulungan baja cor, tés gulung baja palsu, gulungan beusi matak, sareng ogé tiasa nguji.

Aplikasi Utama:
1. mesin dirakit sareng bagian dipasang permanén
2. Maot rongga kapang
3. Sapotong damel beurat
4. Bantalan sareng bagian sanésna
5. Kasus anu meryogikeun hasil tés kalayan dirékam asli anu normal
6. Bahan idéntifikasi tina gudang bahan logam
7. tés gancang tina rentang ageung sareng posisi ngukur multipoint pikeun beurat

Fitur
 ditetepkeun pikeun tés atos gulung logam
 Mibanda fungsi kalibrasi nilai awal, mastikeun data tiasa dilarapkeun sareng akurat dina kode sareng standar anu béda;
 Éta ngagaduhan résistansi anu hadé ngalawan geter, shock sareng gangguan éléktromagnétik;
 réalisasi ngaganti matéri sareng skala karasa dina hiji tombol, saderhana sareng merenah;
 Boga fungsi alarm otomatis. Batesan kasabaran sateuacana, saluareun jajaranana ngagaduhan alarm otomatis, khususna cocog pikeun pengujian angkatan;
 Tujuh alat pangaruh sayogi pikeun aplikasi khusus. Otomatis ngaidentipikasi jinis alat dampak;
 Inpormasi batré nunjukkeun kapasitas sésa batré sareng status muatan;
 Sistem layanan purna jual anu hadé pikeun produk kualitas-dua taun garansi sareng sadayana pangropéa hirup. Gampang dioperasikeun;
 Spasi sempit ogé sayogi kanggo dianggo;
 Ngarojong Layanan OEM;

Spésifikasi

Bahan Baja sareng baja cor, baja alat alloy, stainless steel, beusi matak abu, beusi tuang nodular, alloy aluminium tuang, alloy seng tembaga (kuningan), tambaga sareng alloy timah, tambaga (perunggu), baja palsu, gulungan baja cor, baja palsu gulungan, cor beusi ngagulung
Usik opsional DC, DL, D + 15, C, G.
Ngukur Pitunjuk 360 °
Skala karasa HL, HB, HRB, HRC, HRA, HV, HS
Paparan 128 * 64 digital matrix LCD
Memori Data Grup maksimal 600 (relatif ka kali dampak 1 ~ 32 tiasa diatur)
Kakuatan Batré AA 2 pcs (waktos damel 200 jam upami lampu latar pareum)
Suhu ngagawekeun -10 ° C ~ 55 ° C
Ukuranna 125 * 71 * 27mm (unit utama)
Beurat 0,3kg

Rentang Pangujian

Bahan

Métode karasa

Alat pangaruh

D / DC

D + 15

C

G

E

DL

Baja sareng waja tuang

HRC

17.9 ~ 68.5

19.3 ~ 67.9

20.0 ~ 69.5

 

22,4 ~ 70,7

20.6 ~ 68.2

SDM

59,6 ~ 99,6

 

 

47,7 ~ 99,9

 

37.0 ~ 99.9

HRA

59.1 ~ 85.8

 

 

 

61.7 ~ 88.0

 

HB

127 ~ 651

80 ~ 638

80 ~ 683

90 ~ 646

83 ~ 663

81 ~ 646

HV

83 ~ 976

80 ~ 937

80 ~ 996

 

84 ~ 1042

80 ~ 950

HS

32,2 ~ 99,5

33.3 ~ 99.3

31.8 ~ 102.1

 

35.8 ~ 102.6

30,6 ~ 96,8

 

 

 

 

 

 

 

 

Baja pakakas karya tiis

HRC

20.4 ~ 67.1

19.8 ~ 68.2

20.7 ~ 68.2

 

22,6 ~ 70,2

 

HV

80 ~ 898

80 ~ 935

100 ~ 941

 

82 ~ 1009

 

Beusi sténless

SDM

46.5 ~ 101.7

 

 

 

 

 

HB

85 ~ 655

 

 

 

 

 

HV

85 ~ 802

 

 

 

 

 

Akurasi sareng pangulangan nilai anu ditingalikeun:

Henteu Jinis alat pangaruh Nilai karasa blok kekerasan standar Leeb Kasalahan nilai ditampilkeun Ngulang deui tina nilai anu ditayangkeun
1 D 760 ± 30HLD
530 ± 40HLD
± 6 HLD
± 10 HLD
6Dunia
10Dunia
2 DC 760 ± 30HLD
530 ± 40HLD
± 6 HLDC
± 10 HLDC
6Dunia
10Dunia
3 DL 878 ± 30HLD
736 ± 40HLD
± 12 HLDL 12HLDL
4 D + 15 766 ± 30HLD
544 ± 40HLD
± 12 HLD + 15 12HLD + 15
5 G 590 ± 40HLD
500 ± 40HLD
± 12 HLG
 
12HLG
6 E 725 ± 30HLD
508 ± 40HLD
± 12 HLE
 
12HLE
7 C 822 ± 30HLD
590 ± 40HLD
± 12 HLC 12HLC

 

Pangiriman Standar            
KH200S Host  QTY
Alat Pangaruh D Standar 1 PC
Blok Kalibrasi Standar 1 PC
Ring Dukungan Standar 1 PC
Sikat 1 PC (Angkutan non-penerbangan)
Kabel USB 1 PC
Software PC 1 PC
Manual Pamaké 1 PC
Kasus Instrumén 1 PC
Jaminan 2 taun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami