• bg

Produk Kami

Digital Low Load Brinell HardnessTester HBS-62.5

Pedaran pondok:

Digital Low Beban Brinell karasa Fitur • Integrasi téknologi pamrograman komputer, sistem pangukuran optik résolusi luhur sareng téhnik fotolistrik; • Input konci lemes; • Pangaturan sumber cahaya; • Modél tés Opsional, tabel konvérsi, pre ...


Detil Produk

Tanda Produk

Digital Low Beban Brinell karasa

Falam
 Integrasi téknologi pamrograman komputer, sistem pangukuran optik resolusi luhur sareng téhnik fotoéléktrik;
 Input konci lemes;
 Pangaturan sumber cahaya;
 Modél uji opsional, tabel konversi, waktos nahan tekanan, input nomer file sareng fungsi hemat data;
 Layar LCD ageung pikeun nembongkeun modél tés, tés tekanan, panjang indén, nilai karasa, waktos nahan tekanan sareng jumlah tés;
 Tanggal rékaman, rékaman hasil tés sareng ngolah data;
 Fungsi kaluaran percetakan;
 Panganteur RS232 pikeun konéksi PC.
 Kaméra pikeun poto induksi sareng metallography
Tésis tiasa nyandak gambar kesan sareng logam tina bahan nganggo kaméra. Éta tiasa ngukur beusi cor, no-ferrous, alloy sareng baja anealed, éta khusus dirancang pikeun uji logam lemes sapertos aluminium, timah sareng sajabana Kanggo lembaga panilitian, laboratorium pabrik sareng departemén QC, ieu mangrupikeun instrumen uji kateuasan anu idéal pikeun panilitian atanapi ngukur tujuanana.

Spésifikasi

Modél HBS-62.5
Total kakuatan Tés 61.29N (6.25Kgf), 76.6N (7.813Kgf), 153.2N (15.625Kgf),
294N (30Kgf), 306.25N (31.25Kgf), 612.9N (62.5Kgf)
Rentang Nilai karasa tina uji Blok HBS (W) ≤225 & 225
Rentang Kasalahan dina Tampilan ± 3.0%
Pemuatan Tekanan & Unloading Otomatis
Rentang Tés karasa 8 - 650 HBW (Bola baja Hardmetals)
Nguatkeun Rasio Mikroskop 20 ×
Jangkungna Maksimum Spesimen 200 mm
Max. Jero tina spesimen 135mm
Ukuran Sakabéh Tester (L × W × H) 236 × 550 × 753mm
Sasayogian tanaga AC 220V 50 / 60Hz
Beurat bersih 123KG

Daptar bungkusan

φ2.5 、 φ5 、 φ10mm Steel ball indenters 1
Tabel tés (ageung 、 alit "V") 1

Cara pembayaran
1. Transfer Telegraf, T / T
2. Paypal
3. Serikat barat

Métode pangiriman
Ku DHL, FedEx, Ups, TNT, jsb Ku hawa, ku laut


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami