• bg

Produk Kami

Desktop Manual Rockwell Hardness Tester HR-150A

Pedaran pondok:

Desktop Manual Rockwell Hardness Tester HR-150A utamina dianggo pikeun nangtoskeun karasa Rockwell tina logam ferrous, logam non-ferrous sareng bahan non-logam. Laju ngalarapkeun tekanan tés tiasa diluyukeun ku alat panyangga, sareng parobihan tekenan diala ku jalan ngarobah tekanan anu milih roda panangan. Operasi tézér cukup gampang, sedengkeun performa stabil sahingga tés tiasa dianggo dina rupa-rupa. Spesifikasi Modél HV-30T Tekanan Awal 98 ...


Detil Produk

Tanda Produk

Desktop Manual Rockwell Hardness Tester HR-150A utamina dianggo pikeun nangtoskeun karasa Rockwell tina logam ferrous, logam non-ferrous sareng bahan non-logam.

Laju ngalarapkeun tekanan tés tiasa diluyukeun ku alat panyangga, sareng parobihan tekenan diala ku muterkeun tekanan anu milih roda panangan. Operasi tézér cukup gampang, sedengkeun performa stabil sahingga tés tiasa dianggo dina rupa-rupa.

Spésifikasi

Modél HV-30T
Tekanan Awal 98N,
Total kakuatan Tés 588N, 980N, 1471N,
Spésifikasi Indenter Intis kerucut Rockwell indenter, indenter bola 1,5875 mm
Jangkungna Max tina spésimén (mm) 170mm
Jarak ti pusat Indenter's ka OuterWall 165mm
Ukuran Mesin (DXWXH) (mm) 510 × 230 × 750
Beurat (kg) 85
HRA 20 ~ 88
SDM 20 ~ 100
HRC 20 ~ 70

Nalika ngukur, mangga pilih penetrator sareng total gaya uji numutkeun tabel ieu.

Skala

Penetrator

Total Tés Angkatan N (kgf)

Simbol Ngukur Rentang

B

Bola waja Φ1.5888mm

980.7 (100)

HRB 20-100

C

Intan 120 °

1471 (150)

HRC 20-70

A

Intan 120 °

588.4 (60)

HRA 20-88

Skala A:
Hal ieu dianggo pikeun ngukur logam, anu karasa langkungna tina HRC 70 (sapertos tungsten karbida alloy, sareng sajabana) sareng ogé pikeun ngukur bahan lambar atos sareng bahan padamaran permukaan.
Skala C: Hal ieu digunakeun pikeun ngukur karasa bagian-bagian baja anu diolah panas.
Skala B: Hal ieu digunakeun pikeun ngukur logam lemes anu lemes atanapi tengah sareng bagian-bagian waja anu henteu dipasang.

Daptar bungkusan
1 Rockwell Hardness Tester 1Set
2 Lempeng datar ageung 1
3 Lempeng datar leutik 1
4 V-kiyeu jangkar 1
5 Inten pentrator 1
6 Baja penetrator bal Φ1.588mm 1
7 Bola baja Φ1.588mm 5 ares cadang)
8 blok standar Rockwell 80-88HRA 1
9 blok standar Rockwell 85-95HRB 1
10 blok standar Rockwell 60-70HRC 1
11 blok standar Rockwell 35-55HRC 1
12 blok standar Rockwell 20-30HRC 1
13 Supir sekrup ageung 1
14 Supir sekrup alit 1
15 Kotak bantu 1
16 Debu tameng 1
17 Pitunjuk operasi 1
18 Sértipikat 1
19 Daptar kemasan 1

KADÉNÉNAN KÉNGÉNG KASAR
1. Upami téés henteu lami dianggo, éta kedah ditutupan ku tutup tahan lebu.
2. Eusian périodik sababaraha minyak mesin dina permukaan anu dihubungi tina sekrup (26) sareng handwheel (27).
3. Sateuacan digunakeun téstér, bersihkeun permukaan luhur sakrup (26) sareng permukaan tungtung lambung.
4. Upami nilai karasa anu dituduhkeun dipendakan ageung teuing dina kasalahan:
1) Cabut péso sareng parios naha permukaanna dihubungi sareng sekrup bersih
2) Pariksa naha jaket pelindung naék kana gunung.
3) Pariksa naha penetratorna rusak.
5. Nalika nerapkeun gaya uji utama, indikator pointer muter teuing gancang di awal teras lalaunan, éta hartosna yén mesin mesin dina panyangga teuing kirang. Dina hal ieu, angkatkeun gasket anu dirasikeun dina tungtung buffer (7), eusian minyak mesin lalaunan bersih sareng samentawis dorong sareng tarik sababaraha kali gagang (15) (16) supados piston naék sareng turun waktos teras-terasan , sareng knalpotkeun hawa sadayana tina panyangga dugi ka piston turun ka handapeun sareng minyak ngalimpah ti dinya.
6. Anggo blok uji standar anu disayogikeun sareng téés pikeun parios sacara périodik akurasi tester teu karasa.
1) Bersihkeun anvil sareng blok standar teras laksanakeun tes kalayan permukaan anu dianggo blok. Henteu diijinkeun pikeun nguji kalayan permukaan anu ngadukung na.
2) Upami kasalahan tina nilai anu dituduhkeun rada ageung, di sagigireun mariksa numutkeun item 4 tina bab ieu, parios naha permukaan anu ngadukung blok uji standar nyaéta sareng burrs. Upami dina hal ieu, polesan ku batu minyak.
3) Upami uji coba dina blok standar dina posisi anu béda, blokna kedah ditarik dina permukaan lorong sareng henteu dicandak tina lorong.

45


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami