• bg

KAIRDA GROUP CORPORTION

Alamat

504A Kamar, Gedong Chengyuan, No.3 Jiancaicheng Jalan Tengah, Distrik Haidian, Beijing 100096, PR CHINA.

Telepon

0086-18710113799,
0086-13693320845
0086-82675282

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami