• bg

Produk Kami

Klem kana Aliran ultrasonik Aliran Méter TUF-2000H

Pedaran pondok:

Clamp on Portable ultrasonic Flow Meter TUF-2000H Clamp on Portable ultrasonic Flow Meter mangrupikeun alat pangukuran anu ideal pikeun survey aliran sareng dina aplikasi pipa anu ditutup dimana pangukuran cairan anu noninvasif diperyogikeun sareng tiasa dianggo dipercaya dina cai bersih. Fitur Utama: • Ngukur Akurasi Tinggi • Ngukur henteu ngaganggu dina transduser, henteu aya tekanan, teu aya gangguan pipa • Lebar ukuran pangukuran ti DN15mm dugi ka DN6000mm numutkeun transduser anu béda • Berat enteng gampang ...


Detil Produk

Tanda Produk

Klem kana Aliran ultrasonik Aliran Méter TUF-2000H
Clamp on Portable ultrasonik Aliran Méter mangrupikeun alat pangukuran anu idéal pikeun panilitian aliran sareng dina aplikasi pipa anu ditutup dimana pangukuran cairan anu noninvasif diperyogikeun sareng tiasa dianggo dipercaya dina cai bersih.

Fitur utama:
 Ngukur Akurasi Tinggi
 Non-intrusive ukur clamp on transducer, teu turun tekanan, teu aya gangguan pipa
 Ukuran lega tina DN15mm dugi DN6000mm numutkeun transduser anu béda
 Beurat enteng gampang dibawa.
 Batré Ni-MH anu tiasa diisi ulang, nyayogikeun langkung ti 12 jam operasi kontinyu nyayogikeun batré kapasitas ageung
 Témbong LCD ageung nunjukkeun inpormasi beunghar nembongkeun aliran sakedapan, aliran akumulasi (positip, négatip sareng bersih), kagancangan, status damel jsb.
 Logger data internal sareng logger data 24K, simpen langkung ti 2000 garis ngukur data 

Spésifikasi

Liniér

0,5%  

Repéatabilitas

0,2%

Katepatan

Langkung saé tibatan ± 1% pikeun kagancangan saluhureun 0.2m / s

Waktos Respon

0-999 detik, pangguna-configurable

Rentang Aliran

± 32m / s
Ngukur Ukuran Pipa TS-2 Transduser ukuran alit DN15 ~ DN50mm (TS-2 atanapi TM-1 standar)
Ukuran transduser TM-1Medium DN50-DN700mm
TL-1 Ukuran ageung transduser DN700-DN6000  
Langkung transduser opsional sayogi

Unit

Inggris (AS) atanapi métrik

Totalizer

Totalizer 7-angka pikeun aliran bersih, positip sareng négatip masing-masing

Jenis Cair

Sagala cairan seragam anu tiasa ngalirkeun ultrasonik

Kaamanan

Nilai setup Modifikasi Lockout. Kodeu aksés kedah muka konci

Paparan

4 × 16 karakter

Komunikasi

Antarbeungeut

RS-232 panganteur. 75-57600bps, cocog sareng flowmeter ultrasonik Fuji sareng UFM anu sanés dina pamariksaan.
Transduser Model M1 pikeun standar, 4 modél sanés pikeun opsional
Kabel Transduser 5m x2 standar atanapi tiasa diperpanjang janten 10m x2
Sasayogian tanaga

 

3 AAA batré Ni-MH bawaan (langkung ti 12 jam operasi). 100V-240VAC adaptor
Logger Data Logger data internal tiasa nyimpen langkung ti 2000 garis data

Manual Totalizer

7 angka, calibrating ku konci
Bahan Perumahan Flaming retarding ABS

Ukuranna

210 × 90 × 30mm

Beurat Handset

500g (1,2 lbs) nganggo aki-aki

Poto Produk

Konfigurasi standar

4546

 Picture-10  Picture 11  Picture 12  Picture-13

Unit Utama

Sedeng transduser TM-1 atanapi TS-2

Kabel sinyal Ultrasonik

Kabel Kakuatan

Kasus mawa

 Picture-1  Picture 2  Picture 3  Picture 4  Picture-5

Manjang atanapi ranté beusi

Penguasa pita

Garis data

Manual pangguna (

édisi éléktronik)

Gandeng ultrasonik

Agén ((Angkutan non-penerbangan))

Opsional Transduser:

 100  200  300

Transduser ukuran alit

 TS-2 (Magnetik)
DN15 ~ DN100mm
-30 ℃ ~ 90 ℃

Transduser ukuran sedeng TM-1 (Magnetik)
DN50 ~ DN700mm
-30 ℃ ~ 90 ℃

Ukuran ageung transduser TL-1 (Magnetic)
DN300 ~ DN6000mm
-30 ℃ ~ 90 ℃

 1  2  3

Suhu tinggi transduser ukuran leutik HTS-2
DN15 ~ DN100mm
-40 ℃ ~ 160 ℃

Suhu luhur transduser ukuran sedeng HTM-1
DN50 ~ DN700mm
-40 ℃ ~ 160 ℃

Suhu tinggi transduser ukuran sedeng HTL-1

DN300 ~ DN6000mm

-40 ℃ ~ 160 ℃

FAQ
1. Q: Naha aya bédana harga antara transduser standar sareng transduser opsional?
A: Leres, hargana bénten kusabab biaya. pilihan basa transduser dina ukuran pipa sareng jinis pamasangan, punten kirimkeun ka kami pikeun inpormasi lengkep, kami bakal ngadugikeun anjeun gancang-gancang.
2.Q: Sabaraha lami waktos jaminan pikeun TUF-2000H?
A: Kami gaduh jaminan 1 taun.
3.Q: Naha méter aliran ieu ngukur kokotor atanapi cairan kimia
A: Méter aliran ieu biasana dianggo pikeun ngukur cai anu kawilang bersih.
4.Q: Naha aya substitusi pikeun Agén gandeng Ultrasonik?
A: Tujuan Agén gandeng Ultrasonik nyaéta pikeun ngahalangan hawa antara usik sareng obyék pangukur. ieu penting, substitusi tiasa wae gél non-korosif sareng gajih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami