• bg

KAIRDA GROUP CORPORATIONdidirikeun dina Désémber 2010, pabrik terkemuka NDT di Cina. parantos hasil ngahontal kredibilitas pasar ku maturan produk kualitas sareng layanan pangsaéna pikeun sadaya palanggan.

Produk utama Surface Roughness Tester, Ultrasonic Thickness gauge, Coating Thickness Gauge, Portable Hardness Tester, Ultrasonic Flaw Detector jsb

Samentawis éta, kami ogé damel sareng pabrik anu terkenal sareng mitra kami dagang instrumen tés anu sanés pikeun nyayogikeun sarat anu rupa-rupa ti klien kami. 

Aplikasi Produk

Produk KAIRDA seueur dianggo pikeun uji alat las, robot sareng industri téknologi luhur sanés.

Éta dilarapkeun janten dina rupa-rupa industri industri Baja, perusahaan Militer, mesin minyak bumi, bagian mobil, alat-alat listrik sareng alat tekanan, industri kimia, pembangkit listrik termal, penempaan mobil, aerospace, industri alat mesin, industri pangan, lembaga ilmiah, sakola akademik, survey & rékayasa sipil, jsb.

Pasar Produksi

Kalayan kaunggulan kinerja sareng harga kalapa, produk KAIRDA gaduh langkung ti 80% pangsa pasar di Cina. sareng ngembangna bisnis di dunya: Jepang, Korea, Singapura, India, Filipina, Timur Tengah, Eropa, Amerika Kidul, Afrika sareng sajabana.

Jasa kami

Salaku produsén tés NDT propésional, tim kami tiasa nyayogikeun langkung seueur dukungan promosi numutkeun pasar lokal sasarengan pangalaman komprehensif pikeun ngabantosan anjeun pikeun nganalisis kabutuhan kabutuhan propil sareng panangtayungan pasar, ngembangkeun produk énggal sacara teras-terasan pikeun nyiptakeun langkung kasempetan pikeun kerja sama anu panjang. Samentawis éta, kami bakal ngadukung anjeun jasa saatos jual anu kuat pikeun ngarengsekeun masalah. produk urang sorangan kalayan jaminan nepi ka dua taun sareng perawatan salami umur. Kami bakal nyayogikeun latihan pangropéa sareng asesoris kalayan harga biaya. KAIRDA bakti pikeun nyiptakeun nilai pikeun industri NDT dunya salaku tugas sorangan, teu kedah nyayogikeun produk anu sampurna pikeun pasar, nyayogikeun palanggan kalayan jasa sing ati-ati, manajemén tulus pikeun nyiptakeun mérek terkenal.