PRODUK jual panas

Kualitas Mimiti, Kaamanan Dijamin

  • Clamp on Portable ultrasonic Flow Meter TUF-2000H

    Klem kana Aliran ultrasonik Aliran Méter TUF-2000H

    Clamp on Portable ultrasonic Flow Meter TUF-2000H Clamp on Portable ultrasonic Flow Meter mangrupikeun alat pangukuran anu ideal pikeun survey aliran sareng dina aplikasi pipa anu ditutup dimana pangukuran cairan anu noninvasif diperyogikeun sareng tiasa dianggo dipercaya dina cai bersih. Fitur Utama: • Ngukur Akurasi Tinggi • Ngukur henteu ngaganggu dina transduser, henteu aya tekanan, teu aya gangguan pipa • Lebar ukuran pangukuran ti DN15mm dugi ka DN6000mm numutkeun transduser anu béda • Berat enteng gampang ...

  • Digital Ultrasonic Flaw Detector KUT600

    Detektor Digital Ultrasonic Flaw KUT600

    Detektor Cacah Ultrasonik Digital KUT600 Digital Ultrasonic Flaw Detector KUT600 tiasa gancang, gampang sareng akurat mariksa, milarian, ngaevaluasi sareng mendiagnosa sagala rupa cacat dina potongan damel tanpa karusakan. KUT600 mangrupikeun detéktor cacat non-cilaka industri portabel Kalibrasi otomatis, Gain otomatis • aya 14 standar DAC di KUT600 • Candak gancang-gancang sareng noise anu lemah pisan • Émutan ageung 1000 grafik. • Perangkat lunak pc anu kuat sareng laporan tiasa diékspor janten unggul • Metal case Featur ...

  • Digital Portable Hardness Testers for Rollers KH200S

    Tés Hésé Portabel Digital pikeun Rollers K ...

    Digital Testers Hardness Portable for Rollers KH200S digunakeun dina aplikasi anu lega khususna dirancang pikeun baja gulungan, tés gulung baja palsu, gulungan beusi, sareng ogé tiasa nguji. Aplikasi Utama: 1. Mesin anu dipasang sareng bagian anu dipasang permanén 2. Rongga cetakan paéh 3. Karya beurat dianggo 4. Bantalan sareng bagian sanésna 5. Kasus anu meryogikeun hasil tés kalayan dirékam asli anu diormalisasi 6. Idéntifikasi bahan tina gudang bahan logam 7. Tés gancang tina ageung ...

  • Portable Leeb Hardness Tester KH200

    Portabel Leeb Hardness Tester KH200

    Digital Leeb Hardness Tester KH200 nampilkeun tés Leeb Rebound dina kisaran ageung pikeun logam. Digunakeun sacara lega pikeun uji coba dina Rongga Die tina cetakan, Bantalan sareng bagian sanésna, Analisis kagagalan pembuluh tekanan, generator uap sareng alat-alat sanés, Karya beurat, Alat-alat anu dipasang sareng bagian-bagian anu dirakit sacara permanen. Fitur • Mibanda fungsi kalibrasi nilai awal, mastikeun data tiasa dilarapkeun sareng akurat dina kode sareng standar anu béda; • Éta ngagaduhan résistansi anu hadé ngalawan geter, s ...

  • Portable Leeb Hardness Tester KH180

    Portabel Leeb Hardness Tester KH180

    Tester Hardness Leeb Portable ieu kanggo tés teu karasa dina sababaraha objék dina seueur industri, bahan uji coba kalebet Baja sareng waja tuang, waja paduan, stainless steel, beusi tuang abu, beusi mulur, alloy aluminium tuang, tambaga séng tambaga (kuningan), tambaga timah alloy (perunggu), tambaga murni, baja palsu. Hardness Aplikasi kedah dihartikeun salaku résistansi bahan pikeun lekukan, ieu di handap mangrupikeun aplikasi utami anu dianggo uji téés portabel. Maot rongga cetakan Bantalan ...

  • Split Type Coating Thickness Gauge KCT300

    Split Type Coating Thickness Gauge KCT300

    Pamisah Tipe Palapis Ketebalan Gauge KCT300 Split Type Coating Thickness Gauge KCT300 ngadopsi cangkang logam kedap udara anu awét dijaga tina kejutan, gajih, kalembaban, ningkatkeun umur palayanan alat, Kandel Pelapis Tipe Lapis dianggo pikeun ngukur palapis galvanis, cet, lapisan panyalindungan seuneu, lapisan tahan érosi, lapisan Enamel, palapis fosfat. Dipaké pikeun uji kualitas dina industri Manufaktur, pamrosesan logam, industri kimia, industri mobil, departemén inspeksi ...

  • Split Type Surface Roughness Tester KR310

    Split Type Surface Roughness Tester KR310

    Split Type Surface Roughness Tester KR310 Split Type Surface Roughness Tester KR310 mangrupikeun tester kasarna permukaan mobile anu gunana sareng unit drive éksternal, anu unit drive stylus tiasa disimpen dina unit utami na kanggo pangukuran standar, atanapi dipisahkeun tina unit tampilan ku ngagunakeun kabel anu disayogikeun anu ngamungkinkeun pangukuran langkung fleksibel dina orientasi nanaon. Supirna tiasa dipisahkeun sareng dipasang deui dina hiji léngkah saderhana. Éta nganggo kontrol chip DSP sareng pamrosésan data, pitur kagancangan, ...

  • Pocket Surface Roughness Tester KR110

    Kantong Permukaan Kasar Tester KR110

    Pocket Surface Roughness Tester KR110 Pocket Surface Roughness Tester KR110 mangrupikeun téstis kasar anu alit sareng terintegrasi. parameter nyaéta RA, RZ, RQ, RT Salila ngukur, sénsor disetir ku bagian-bagian anu presisi, gerak sacara linier sapanjang panjang stroke, dina waktos anu sami, ujung sensor lalaunan dipindahkeun ka luhur sareng ka handap numutkeun kasarna permukaan, gerakan tésis disababkeun deformasi chip piezoelektrik, teras kaluaran muatan listrik, sinyalna dikuatkeun, disaring sareng didigitalkeun. th ...

  • Main Products

    Produk Utama

    Produk utami nyaéta Tester Kasar Tukang Surface, Alat Ketebalan Ultrasonik, Alat Ukur Kandel Lapisan, Tés Hésé Portabel ...

  • High Reputation

    Reputasi Tinggi

    KAIRDA GROUP CORPORATION didirikeun dina Désémber 2010, pabrik terkemuka NDT di Cina. parantos hasil ngahontal kredibilitas pasar ...

  • Quality Service

    Palayanan Kualitas

    Produk urang nyalira kalayan garansi dugi ka dua taun sareng pangropéa salami umur. Kami bakal nyayogikeun latihan pangropéa sareng asesoris kalayan harga biaya.

  • Sincere Cooperation

    Kerjasama Tulus

    KAIRDA bakti pikeun nyiptakeun nilai pikeun industri NDT dunya salaku tugas sorangan, teu kedah nyayogikeun produk anu sampurna pikeun pasar ...

Ngembangkeun perusahaan

Hayu urang nyandak pangwangunan urang ka tingkat anu langkung luhur

Kadatangan Anyar

Jaminan kualitas sareng kapercayaan.

  • Digital  Low Load Brinell HardnessTester HBS-62.5

    Digital Low Load Brinell HardnessTester HBS-62.5

    Digital Low Beban Brinell karasa Fitur • Integrasi téknologi pamrograman komputer, sistem pangukuran optik résolusi luhur sareng téhnik fotolistrik; • Input konci lemes; • Pangaturan sumber cahaya; • Modél tés Opsional, tabel konvérsi, pre ...

  • Electronic Brinell Hardness Tester Wholesale HBE-3000A

    Éléktronik Brinell Hardness Tester Wholesale HB ...

    Éléktronik Brinell Hardness Tester Wholesale HBE-3000A ngadopsi sénsor jinis sirkuit anu ditambihkeun sareng sistem kontrol dilarapkeun pikeun ngukur nilai karasa pikeun bahan logam bijil ageung, logam sareng alloy nonferrous, macem-macem baja anu dikerasan, pengerasan sareng tempering baja, khusus pikeun logam lemes sapertos aluminium murni , timah, sareng sajabana Spesifikasi Model HBE-3000A Total gaya uji 612.5N, 980N, 1225N, 1837.5N, 2450N, 4900N, 7350N, 9800N, 14700N, 29400N Rentang Tés Kasar 8 - 650 HBW (Bola waja Hardmetals) Amp ...

  • Direct Reading Brinell Hardness Tester HBS-3000

    Langsung Maca Brinell Hardness Tester HBS-3000

    Langsung Maca Brinell Hardness Tester HBS-3000 mangrupikeun struktur mékanis anu presisi sareng sistem kontrol mikro-mesin tutup-loop produk mechatronics, anu HBS-3000 dilarapkeun kana prosés operasional sareng uji coba perusahaan manufaktur, paguron luhur sareng lembaga ilmiah. Fitur Utama • Sistem sensor beban-loop tutup sareng sistem kontrol éléktronik diadopsi. • Sistem sensing Photoéléktrik, kalayan 10 tingkat kakuatan tés. • Ngaliwatan input konci lemes, konvérsi antara metode uji sareng sababaraha ...

  • Desktop Manual Rockwell Hardness Tester HR-150A

    Desktop Manual Rockwell Hardness Tester HR-150A

    Desktop Manual Rockwell Hardness Tester HR-150A utamina dianggo pikeun nangtoskeun karasa Rockwell tina logam ferrous, logam non-ferrous sareng bahan non-logam. Laju ngalarapkeun tekanan tés tiasa diluyukeun ku alat panyangga, sareng parobihan tekenan diala ku jalan ngarobah tekanan anu milih roda panangan. Operasi tézér cukup gampang, sedengkeun performa stabil sahingga tés tiasa dianggo dina rupa-rupa. Spesifikasi Modél HV-30T Tekanan Awal 98 ...